Haku

Forest&Photonics 2018


10.10 - 11.10.2018 8:00-16:00

Forest&Photonics tapahtuma tuo ainutlaatuisella tavalla yhteen tieteen ja teollisuuden toimijat sekä merkittävät metsä- sekä teknologia-alan erityisasiantuntijat. Yhteisenä teemana ovat teollisuuden haasteet, mahdollisuudet ja ratkaisut sekä uusien verkostojen ja toimintamallien luominen. Tapahtuma on suunnattu metsä- ja teknologia-alan yrityksille, tutkijoille, liiketoiminnan kehittäjille sekä erityisasiantuntijoille.

Nyt jo neljännen kerran järjestettävä Forest&Photonics on kasvanut kansainväliseksi alan huipputapahtumaksi. Vuosittain vaihtuvat teemat pureutuvat ajankohtaisiin aiheisiin käsittäen metsä- ja teknologia-alan viimeisimmät trendit. Tämän vuoden aiheina ovat dronit sekä lidar-teknologia metsäteollisuudessa. Lisäksi perehdytään robotiikkaan ja automaatioon sekä biojalostamoiden uusiin fotoniikkaan pohjaaviin teknologioihin.

Tapahtuman teemoihin johdattelevat viidestä eri maasta saapuvat alan huippuasiantuntijat sekä Suomen viimeisintä teknologista kehityskärkeä edustavat toimijat kuten Valmet Automation, VTT, UEF ja Luonnonvarakeskus.

Lue lisää tapahtuman nettisivulta.

vie outlook-kalenteriin