Haku

Kysely Pohjois-Karjalan yrityksille Business Joensuun palveluista

10.10.2018

Business Joensuun palveluja kehitetään yrityslähtöisesti – Kysely Pohjois-Karjalan yrityksille avoinna 17.10. asti


Joensuun ja Pohjois-Karjalan yritystoimintaa edistävä Business Joensuu aloittaa toimintansa vuoden 2019 alussa Joensuun Tiedepuisto Oy:n ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy:n sulautuessa.

Business Joensuun palvelujen kehittämiseksi Pohjois-Karjalan yrityksille on julkaistu kysely, joka on avoinna ke 17.10. asti.

Linkki kyselyyn: https://innolinkresearch.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_b1p0prmxg4HYb77


Joensuun kaupunki tukee elinkeinoelämän kehittämistä vuosittain noin 2,5 miljoonalla eurolla. Suurin osa tuesta kohdistuu tulevalle Business Joensuulle. Yhteinen tavoite on, että panokset ja palvelut kohdistuvat oikeisiin asioihin: aktiiviseen toimintaan sekä alueen yritys-, koulutus- ja tutkimustoimintaa käytännössä edistäviin toimenpiteisiin.

Business Joensuu haluaa konkreettisesti tukea ja auttaa alueelle tulevia ja alueella jo toimivia yrityksiä kasvamaan ja kehittymään kaikin mahdollisin tavoin. Onnistuakseen alussa Business Joensuu tarvitsee tietoja yritys- ja liiketoimintakentän tilanteesta ja akuuteista tarpeista.

Kyselyllä Joensuun kaupunki hakee yhteistyössä Joensuun Tiedepuiston ja Josekin kanssa koko Pohjois-Karjalan alueen yrityskentältä tietoa haasteista ja tilanteista, joihin yritykset tarvitsevat ulkopuolista apua tai asiantuntemusta.

Joensuu kaupunki ja tuleva Business Joensuu toivovat alueen yritysten osallistuvan kyselyyn laajalti.

Lisätietoja:

strategiajohtaja Janna Puumalainen, Joensuun kaupunki
p. 050 511 5028
janna.puumalainen@joensuu.fi

Innolink Research Oy, tutkimuksen toteuttaja
p. 050 4058856